تفاوت کابینت ایرانی و ترک
تفاوت کابینت ایرانی و ترک
تفاوت کابینت ایرانی و ترک کاملا مشهود و قابل درک است؛ ما در ادامه این مقاله هرکدام را به صورت جدا گانه توضیح می دهیم تا شما بتوانید از بین این همه تنوع موجود در بازار، بهترین انتخاب ممکن را داشته باشید .
کابینت ایرانی و تفاوت کابینت ایرانی و ترک
فرهنگ و سنت ایرانی نقش موثر و بسیار زیادی در دکوراسیون داخلی منازل ما ایرانی ها دارد.
زمانی که از فرهنگ و سنت های ایرانی در دکور داخلی منازل استفاده می کنید؛ فضای رویایی و زیبایی برای محیط خانه به ارمغان می آورد که با روح و روان شما عجین است.
کابینت های ایرانی هم مانند سایر لوازم دچار تغییر و تحول اساسی شده است. اما این تغییر و تحول به گونه ای است که اصالت اصلی خود را از دست داده و فرهنگ غرب در آن وارد شده است.
کابینت ایرانی در گذشته از چه متریالی ساخته می شده است؟
کابینت ایرانی در گذشته، بیش تر از متریال های چوب طبیعی و به خصوص فلز ساخته می شد.
اگر چه امروز هم معماران داخلی از کابینت های تمام چوب و فلز استفاده می کنند و طرح های زیبا و زیادی پدید می آورند.
اما به دلیل حضور سایر مترال ها و به خصوص قیمت بالای آن؛ کابینت های چوبی و فلزی کمتر در کابینت های ایرانی قدیم دیده می شد.
در ادامه همین مطلب به سایر متریال هایی که در ساخت کابینت های ایرانی به کار می رود می پردازیم، و شما را با انوع اقسام آن آشنا می کنیم تا شما بهترین انتخاب ممکن را داشته باشید و بتوانید تفاوت کابینت ایرانی و ترک از هم تشخیص دهید.
کابینت ام دی اف MDF: یکی از پرکاربرد ترین نوع کابینت، کابینت ام دی اف است؛ در واقع با ترکیب خرده چوب نرم ساخته می شود، و بعد با چسب قوی و رزین و تحت پرس به هم می چسبند.
به عبارت دیگر ام دی اف ترکیبی از چوب و رزین است که در اثر فشار و حرارت بالا به هم میچسبد.
این کابینت از استحکام و دوام نسبتا بالایی برخوردار است و طول عمر آن بسته به نوع استفاده و طرز برخورد کاملا متفاوت می باشد؛ ولی چیزی قرین بر 15 الی 20 سال در صورت استفاده درست برای شما قابل استفاده است.
کابینت لوورد
کابینت لوورود، پنل باریک چوبی است که به صورت های جدا از هم قرار می گیرند؛ مانند: افقی
بین پنل های چوبی فاصله بسیار اندکی وجود دارد که نقش تهویه هوا را به گونه ای ایفا می کند.
کابینت ترک و تفاوت کابینت ایرانی و ترک
در کابینت ترک رنگ بسیار نقش مهمی دارد. به گونه ایی که با رنگ خاص کابینت ترک است که تفاوت کابینت ایرانی و ترک از هم متمایز می شوند.
طراحان و یا مالکین اصلی خانه راحتی خود را الویت قرار داده و اجازه ندادن چیزی جلوی خواسته شان را بگیرد و دقیقا همان طرحی اجرا شده است که با آن احساس آرامش می کنند؛ از جمله این رنگ هایی که کمتر کسی حاضر می شود برای کابینت آشپزخانه استفاده کند؛ رنگ سبز و زرشکی، قرمز با آبی و… است.
ترکیب کابینت ام دی اف سفید و مشکی ظاهر جدیدی را در دکوراسیون ایجاد می کند که زیاد از این ترکیب رنگ هم استفاده می شود؛ البته باید توجه شود که هنگام استفاده از رنگ های تیره نور پردازی های لازم با دقت انجام شود که فضای کلی آشپز خانه کوچک به نظر نرسد.
اگر نمی توانید در مورد رنگ کابینت خود تصمیم نهایی را بگیرید و به گونه ای دو دل هستید؛ می توانید با متخصصین شرکت دکتر چوب تماس بگیرید و از مشاوره های آن ها بهره مند شوید.
اما در ادامه به مواردی می پردازیم که به شما در انتخاب رنگ کابیت ترکی کمک می کند.
رنگ کابینت های بالایی با کابینت های پایینی در این سبک از کابینت باید به گونه ای با هم مکمل باشند.
برای مثال: رنگ آبی و زرد از رنگ های مکمل و هماهنگ هستند و به همین دلیل است که با هم مچ می شوند.
کابینت های کلاسیک ترکی بیش تر برای دکوراسیون های روستیک مناسب هستند. چوب طبیعی در این آشپز خانه حرف اول و آخر را می زند و جز اولویت معماران داخلی ترکی نیز است.
ما در این مقاله به یک سری از پارامتر هایی پرداختیم که به شما در متوجه شدن تفاوت کابینت ایرانی و ترک کمک می کند.